top of page

Zomerexpositie van De Foudgumse School

Om 15 uur de opening van de tentoonstelling van De Foudgumse School in Galerie Lauswold, Olterterp. Hier zijn recente werken te bezichtigen van mij.

Met werk van studenten die de driejarige opleiding hebben afgesloten: Anneke van der Werff Yvonne Prinsen, Rens Hoekstra , Liesbeth Veenhof 2e jaar en Master studenten. Docent Peter B. van Houten en gastdocenten: Ben Rikken ,Cees Booij, Niels Smits van Burgst, Marcel Duran, John Verberk. Adres: De Slag. GALERIE LAUSWOLT. Selmien West 2, 9247 TS Olterterp. Telefoon: 0512301695 Het 90 pagina’s, full color boekje, De Foudgumse School jaargang II, met werk van o.a. Samuel Drukker , Dinie Boogaart, Ben Rikken, Marcel Duran, Niels Smits van Burgst, John Verberk, Peter B. van Houten en studenten is te koop voor € 14,95. Kunstfilosofie en kunstbeschouwing werd gegeven door Prof. Dr. Pieter Adriaans.

#photo

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page